Poll | | Omileljeni lik u Seriji? | Jack | | 13% | [ 16 ] | Sawyer | | 25% | [ 31 ] | Kate | | 9% | [ 11 ] | Sayid | | 6% | [ 7 ] | John Lock | | 11% | [ 14 ] | Shannon | | 0% | [ 0 ] | Boon | | 2% | [ 2 ] | Desmond | | 7% | [ 9 ] | Mr.Eko | | 2% | [ 2 ] | Ana Lucia | | 1% | [ 1 ] | Libby | | 0% | [ 0 ] | Michael | | 0% | [ 0 ] | Walt | | 0% | [ 0 ] | Juliet | | 4% | [ 5 ] | Charlie | | 3% | [ 4 ] | Hurley | | 8% | [ 10 ] | Jin | | 0% | [ 0 ] | Sun | | 0% | [ 0 ] | Benjamin Linus | | 8% | [ 10 ] | Claire | | 1% | [ 1 ] | Neko drugi | | 1% | [ 1 ] |
| Укупно гласова : 124 |
|
|
| 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija | |
|
+29salash master.np Frenki rebalza Catherine bdj ns 92 Swiper yanke Juliet djapebc Yose mladenb laki1991 spuza Hopey HeadBurn3r. Tyrena poalsa ivangr85 SuperSerb Masha Ford Darkonius Faraday stankodu Uncle Sayid Mechanical Animals kovca Trent manijak iz kaknja nitobe 33 posters | |
Vase misljenje o epizodi The Last Recruit | 5. Savrseno | | 15% | [ 15 ] | 4. Odlicno | | 29% | [ 29 ] | 3. Dobro | | 42% | [ 42 ] | 2. Lose | | 12% | [ 12 ] | 1. Katastrofa | | 2% | [ 2 ] |
| Укупно гласова : 100 | | |
| Аутор | Порука |
---|
nitobe Deus ex Machina
Broj poruka : 1472 Godina : 54 Lokacija : 4 42 19 20 57 52 Datum upisa : 17.03.2009
| Наслов: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija Tue Apr 20, 2010 4:17 am | |
| First topic message reminder :Multicentric epizoda...Datum emitovanja: 20. april 2010Scenario: Paul Zbyszewski & Graham Roland Rezija: Steve Semel.
Flocke objasnjava Dzeku da je upravo on bio u telu njegovog oca Kristijana kada su prvi put pali na Ostrvo i da je to cinio zato sto je hteo da ga odvede do vode. U kamp upada Zoe i kaze Flocku da moraju vratiti ono sto je njihovo (Dezmonda) inace ce ih sve pobiti. Tada kao upozorenje pada jedna granata koja eksplodira u blizini. Flocke daje Sojeru mapu do mesta gde se nalazi brod (Dezmondova jahta), ali kada stigne tamo zajedno sa Kejt priznaje da mu je namera da ode bez Flocka do Vidmora sa kojim ima dogovor. Flocke salje Sajida da ubije Dezmonda koji lezi na dnu bunara gde je prethodno ubacen, ali ostajemo bez odgovora da li je Sajid povukao okidac ili ne. Sajid priznaje Dezmondu da to cini zato sto veruje da Mib moze vratiti Nadiu iz mrtvih, kao sto se i on odatle vratio.
Do broda stize i Kler koju Kejt uspeva da ukrca, iako Sojer to nije hteo, jer je Kejtin razlog odlaska na Ostrvo upravo i bio da vrati Kler sa Ostrva. Posto su se svi ukrcali na brod, Dzek kaze Sojeru da ne cine ispravnu stvar jer ima isti osecaj praznine kao prvi put kada je odlazio sa Ostrva. Na to ga Sojer izbacuje sa broda, i Dzek doplivava do obale gde ga ceka Flocke, ali i granate Carlsa Vidmora koje ga zamalo nisu ubile. Kada Sojerova grupa stigne na Hidru, konacno se srecu San i Dzin, na sta se cekalo citave dve sezone... Ali potom ih sve zajedno zarobe Vidmorovi ljudi...
U Flash Sideways, Locke stize u bolnicu isto kada i Sun. Naravno, Lockea preuzima Dzek kao dezurni lekar, dok istovremeno i Sanina povreda biva sanirana tako da su i ona i beba dobro. Interesantno je da je San pri dolasku u bolnicu, prilikom prolaska pored Lockea pocela da vice "To je on, to je on..." Dezmond odvodi Kler kod svog advokata - Ilane, i to bas u trenutku kada treba da se cita testament Dzekovog oca. Tako Dzek saznaje da mu je Kler polusestra.
Sojer i Majls uspevaju da uhapse Sajida zbog ubistva Kimija i njegovih ljudi, tako sto mu Sojer prilikom bekstva rastegne bastensko crevo na koje se Sajid saplete i padne...
Последњи изменио nitobe дана Tue May 04, 2010 7:53 am. измењено укупно 1 пута | |
| | |
Аутор | Порука |
---|
Alen Alpert Ab Aeterno
Broj poruka : 2955 Godina : 34 Lokacija : Othersvile Datum upisa : 04.05.2009
| Наслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija Sun May 02, 2010 8:40 am | |
| Pa hajmo reci da je dobra epizoda,ali pitam se zar je ovo najbolji utrosak vremena za 13 epizodu!! | |
| | | Sawyer The Constant
Broj poruka : 3001 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija Datum upisa : 11.01.2009
| Наслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija Mon May 03, 2010 9:48 am | |
| Epizoda je malo smorna u celini. Sviđa mi se alt, a ostrvo mi je dosadilo. Jedino je na kraju dobro. | |
| | | laki1991 The Moth
Broj poruka : 225 Godina : 33 Lokacija : tu... odma iza ugla Datum upisa : 24.03.2010
| Наслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija Mon May 03, 2010 10:45 am | |
| - Sawyer ::
- Jedino je na kraju dobro.
to na kraju me ... kada dzek otvori oci ... podseti me na iskrcavanje u normadniju lezi dole povredjen, otvara oci, zamucen vid , jedva cuje i pritrcava mu mib i odnosi ga na ramenima ... ko je igrao poslednje poglavlje igre medial of honor znace o cemu pricam | |
| | | Sawyer The Constant
Broj poruka : 3001 Godina : 27 Lokacija : Kladovo, Srbija Datum upisa : 11.01.2009
| Наслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija Tue May 04, 2010 1:55 am | |
| Mislio sam i na skakanje iz broda. Kraj je extra. Glupo što nećemo saznati ništa o brojevima. | |
| | | Trent Confidence man
Broj poruka : 1148 Godina : 38 Datum upisa : 29.01.2010
| Наслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija Tue May 04, 2010 3:10 am | |
| - Sawyer ::
Glupo što nećemo saznati ništa o brojevima. Jel me zajebavas? | |
| | | bre.lost Tabula Rasa
Broj poruka : 19 Godina : 35 Lokacija : Dharmaville Datum upisa : 28.04.2010
| Наслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija Tue May 04, 2010 8:38 am | |
| - laki1991 ::
- posto smo ih skoro sve videli u altu bas me zanima gde je richard u toj prici ... na ostrvu nije sigurno , jer je pod vodom .
Svi cemo se sloziti da je u toj prici Richard umro davne 1800i neke | |
| | | Trent Confidence man
Broj poruka : 1148 Godina : 38 Datum upisa : 29.01.2010
| Наслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija Tue May 04, 2010 8:44 am | |
| - bre.lost ::
- laki1991 ::
- posto smo ih skoro sve videli u altu bas me zanima gde je richard u toj prici ... na ostrvu nije sigurno , jer je pod vodom .
Svi cemo se sloziti da je u toj prici Richard umro davne 1800i neke ne mora da znaci | |
| | | Uncle Sayid Confidence man
Broj poruka : 892 Godina : 43 Lokacija : Santa Rosa Mental Health Institute Datum upisa : 03.03.2010
| Наслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija Tue May 04, 2010 9:20 am | |
| Najveća fora bi bila scena u flash sideways-u u 1867.godini, u kojoj bi Ričard imao fleševe iz budućnosti iz originalnog vremena. | |
| | | spelman The Moth
Broj poruka : 285 Godina : 32 Datum upisa : 26.03.2010
| Наслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija Sun Jun 27, 2010 8:02 am | |
| bas je dobra pizoda meni najbolja uz ab aeterno i la x ove sezone dzek me malo nervira, i sojer me je iznervirao sto ga je izbacio tek onako... dezmond smara sve redom u altu, juri ovu kler-covek pomisli da je pedofil... | |
| | | Sponsored content
| Наслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija | |
| |
| | | | 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Не можете одговорити на теме у овом форуму
| |
| |
| |