Zdravo svima. Nastali smo da bi okupili sve fanove najbolje serije svih vremena, ostanite sa nama! Možete pronaći apsolutno SVE što pomislite vezano za seriju.
Hvala na poseti,
LOST-Serbia tim!
Zdravo svima. Nastali smo da bi okupili sve fanove najbolje serije svih vremena, ostanite sa nama! Možete pronaći apsolutno SVE što pomislite vezano za seriju.
Hvala na poseti,
LOST-Serbia tim!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeGalleryТражиLatest imagesРегиструј сеПриступи
Odbrojavanje
Poll
Omileljeni lik u Seriji?
Jack
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap13%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 13% [ 16 ]
Sawyer
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap25%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 25% [ 31 ]
Kate
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap9%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 9% [ 11 ]
Sayid
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap6%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 6% [ 7 ]
John Lock
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap11%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 11% [ 14 ]
Shannon
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap0%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Boon
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap2%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 2% [ 2 ]
Desmond
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap7%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 7% [ 9 ]
Mr.Eko
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap2%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 2% [ 2 ]
Ana Lucia
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap1%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Libby
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap0%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Michael
 0% [ 0 ]
Walt
 0% [ 0 ]
Juliet
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap4%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 4% [ 5 ]
Charlie
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap3%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 3% [ 4 ]
Hurley
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap8%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 8% [ 10 ]
Jin
 0% [ 0 ]
Sun
 0% [ 0 ]
Benjamin Linus
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap8%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 8% [ 10 ]
Claire
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap1%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 1% [ 1 ]
Neko drugi
 1% [ 1 ]
Укупно гласова : 124

06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija

Go down 
+29
salash
master.np
Frenki
rebalza
Catherine
bdj ns 92
Swiper
yanke
Juliet
djapebc
Yose
mladenb
laki1991
spuza
Hopey
HeadBurn3r.
Tyrena
poalsa
ivangr85
SuperSerb
Masha Ford
Darkonius Faraday
stankodu
Uncle Sayid
Mechanical Animals
kovca
Trent
manijak iz kaknja
nitobe
33 posters
Иди на страну : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Vase misljenje o epizodi The Last Recruit
5. Savrseno
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap15%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 15% [ 15 ]
4. Odlicno
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap29%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 29% [ 29 ]
3. Dobro
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap42%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 42% [ 42 ]
2. Lose
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_lcap12%06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 I_vote_rcap
 12% [ 12 ]
1. Katastrofa
 2% [ 2 ]
Укупно гласова : 100

АуторПорука
nitobe
Deus ex Machina
Deus ex Machina
nitobe

Broj poruka : 1472
Godina : 54
Datum upisa : 17.03.2009

06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 Empty
ПорукаНаслов: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyTue Apr 20, 2010 4:17 am

First topic message reminder :

Multicentric epizoda...

Datum emitovanja: 20. april 2010

Scenario: Paul Zbyszewski & Graham Roland

Rezija: Steve Semel.

06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 3804462038053750967201037

Flocke objasnjava Dzeku da je upravo on bio u telu njegovog oca Kristijana kada su prvi put pali na Ostrvo i da je to cinio zato sto je hteo da ga odvede do vode. U kamp upada Zoe i kaze Flocku da moraju vratiti ono sto je njihovo (Dezmonda) inace ce ih sve pobiti. Tada kao upozorenje pada jedna granata koja eksplodira u blizini. Flocke daje Sojeru mapu do mesta gde se nalazi brod (Dezmondova jahta), ali kada stigne tamo zajedno sa Kejt priznaje da mu je namera da ode bez Flocka do Vidmora sa kojim ima dogovor. Flocke salje Sajida da ubije Dezmonda koji lezi na dnu bunara gde je prethodno ubacen, ali ostajemo bez odgovora da li je Sajid povukao okidac ili ne. Sajid priznaje Dezmondu da to cini zato sto veruje da Mib moze vratiti Nadiu iz mrtvih, kao sto se i on odatle vratio.

Do broda stize i Kler koju Kejt uspeva da ukrca, iako Sojer to nije hteo, jer je Kejtin razlog odlaska na Ostrvo upravo i bio da vrati Kler sa Ostrva.
Posto su se svi ukrcali na brod, Dzek kaze Sojeru da ne cine ispravnu stvar jer ima isti osecaj praznine kao prvi put kada je odlazio sa Ostrva. Na to ga Sojer izbacuje sa broda, i Dzek doplivava do obale gde ga ceka Flocke, ali i granate Carlsa Vidmora koje ga zamalo nisu ubile.
Kada Sojerova grupa stigne na Hidru, konacno se srecu San i Dzin, na sta se cekalo citave dve sezone... Ali potom ih sve zajedno zarobe Vidmorovi ljudi...

U Flash Sideways, Locke stize u bolnicu isto kada i Sun. Naravno, Lockea preuzima Dzek kao dezurni lekar, dok istovremeno i Sanina povreda biva sanirana tako da su i ona i beba dobro. Interesantno je da je San pri dolasku u bolnicu, prilikom prolaska pored Lockea pocela da vice "To je on, to je on..."
Dezmond odvodi Kler kod svog advokata - Ilane, i to bas u trenutku kada treba da se cita testament Dzekovog oca. Tako Dzek saznaje da mu je Kler polusestra.

Sojer i Majls uspevaju da uhapse Sajida zbog ubistva Kimija i njegovih ljudi, tako sto mu Sojer prilikom bekstva rastegne bastensko crevo na koje se Sajid saplete i padne...

Последњи изменио nitobe дана Tue May 04, 2010 7:53 am. измењено укупно 1 пута
Назад на врх Go down

АуторПорука
manijak iz kaknja
The Candidate
The Candidate
manijak iz kaknja

Broj poruka : 304
Godina : 32
Datum upisa : 02.02.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyWed Apr 21, 2010 11:37 am

mladenb ::
Ljudi a gde je Mailse????
S Benom i RIchardom...gdje su nezz
Назад на врх Go down
Yose
The Candidate
The Candidate
Yose

Broj poruka : 317
Godina : 41
Datum upisa : 04.02.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyWed Apr 21, 2010 11:45 am

Trent ::

to sam gubitkom engleskog je i zvanicno postalo najgluplja stvar u celoj seriji, uspeli su cak da nadmase i niki i paola

nemoj zezati epizoda sa niki i paolom ima najjaci kraj u cijeloj seriji

...glasao sam za "dobro" jer je skoro svaka epizoda 6. sezone jedan prosjek, niposto spektakl..

za christiana sam skontao da je bio MiB kad sam gledao 4. sezonu kad Locke udje u kolibu gdje su bili Christian i Claire .. pa povezao tu epizodu iz 4. i iz 6. sezone epizodu kad se pojavi Claire s "prijateljem"
Назад на врх Go down
Uncle Sayid
Confidence man
Confidence man
Uncle Sayid

Broj poruka : 892
Godina : 43
Datum upisa : 03.03.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyWed Apr 21, 2010 8:19 pm

Jedina pozitivna stvar u ovoj epizodi je što mi sad ova pauza neće teško pasti, pošto mi je potpuno poljuljala veru u seriju. Ne bi mi bio problem sad i da je pauza dva meseca.

Sinoć sam je odgledao još jednom, da vidim da je nisam možda neopravdano kritikovao, ali je na drugo gledanje još gora. Sad bih glasao za katastrofa.

Neko je rekao već ovde da je lepota Losta u detaljima, a u ovoj epizodi je bila gomila detalja zbog kojih bi me bio blam da je gledam sa nekim kome sam govorio kako je Lost najbolja serija svih vremena.

Što se tiče odgovora za Kristijana, mislim da su i vrapci znali od finala prošle sezone da je većina njegovih pojavljivanja MiB. Naravno, producenti su sami sebi postavili klečku kad su u ovoj sezoni smislili da MiB ne može preko vode, pa se sad Kristijanova pojavljivanja malko ne uklapaju, ali pošto još u ovoj sezoni nismo dobili neki wow odgovor, valjda nije bilo realno to očekivati ni u ovom slučaju.
Dve stvari koje su donekle mogle da spasu ovu epizodu je da sonična ograda nije bila isključena (buahahaha 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 444783 ), i da je Kler rekla Džeku, u vezi Flockove priče da je izigravao Kristijana, da to nije baš sasvim tačno... To bi već bilo nešto nalik na Lost kakav znamo.
Назад на врх Go down
HeadBurn3r.
Ab Aeterno
Ab Aeterno
HeadBurn3r.

Broj poruka : 6328
Datum upisa : 23.09.2008

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyWed Apr 21, 2010 8:37 pm

manijak iz kaknja ::
mladenb ::
Ljudi a gde je Mailse????
S Benom i RIchardom...gdje su nezz

Otisli su u Dharmaville.
Назад на врх Go down
http://www.lost-serbia.com
djapebc
Tabula Rasa
Tabula Rasa
djapebc

Broj poruka : 8
Godina : 36
Datum upisa : 28.03.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 12:25 am

Hopey ::
Odlicna epizoda. Samo me sad interesuje, jel Jack na trenutak bio mrtav, i hoce li se i sa njim desiti isto sto i sa Sayid-om. Navlace kao na to...
Nadam se da nece,ali Lockova zadnja recenica "You're with me now" vuce na to..
Po meni prosecna epizoda,samo ovaj kraj unosi malo zanimljivost.. Smile
Назад на врх Go down
Trent
Confidence man
Confidence man
Trent

Broj poruka : 1148
Godina : 38
Datum upisa : 29.01.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 2:40 am

Yose ::
Trent ::

to sam gubitkom engleskog je i zvanicno postalo najgluplja stvar u celoj seriji, uspeli su cak da nadmase i niki i paola

nemoj zezati epizoda sa niki i paolom ima najjaci kraj u cijeloj seriji

...glasao sam za "dobro" jer je skoro svaka epizoda 6. sezone jedan prosjek, niposto spektakl..

za christiana sam skontao da je bio MiB kad sam gledao 4. sezonu kad Locke udje u kolibu gdje su bili Christian i Claire .. pa povezao tu epizodu iz 4. i iz 6. sezone epizodu kad se pojavi Claire s "prijateljem"
da kraj jeste skroz dobar, ali mislio sam na njihovo generalno uvodjenje u seriju, potpuno je bilo nepotrebno, a i njih dvoje su kao likovi potpuno retardirani..
Назад на врх Go down
manijak iz kaknja
The Candidate
The Candidate
manijak iz kaknja

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 3:45 am

Mislim da je ovo prva epizoda u ovoj sezoni da imamo skroz podjeljena misljenja o kvaliteti epizode 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 444783
Prije su smo vecina imali isto misljenje samo Yose i jos par drugacije 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 Icon_razz , a sada bas imao 50%50...

A kraj je stvarno super , MiB sve pokusao mirno ,razgovorom a ljudi ga izradili(Sawyer i Sayid) a Widmore napao ,izgleda da mu je bolje da se vrati staroj taktici - smokey kill 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 444783
Назад на врх Go down
Darkonius Faraday
Confidence man
Confidence man
Darkonius Faraday

Broj poruka : 1202
Godina : 33
Datum upisa : 15.01.2009

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 6:32 am

Uncle Sayid ::

Što se tiče odgovora za Kristijana, mislim da su i vrapci znali od finala prošle sezone da je većina njegovih pojavljivanja MiB. Naravno, producenti su sami sebi postavili klečku kad su u ovoj sezoni smislili da MiB ne može preko vode, pa se sad Kristijanova pojavljivanja malko ne uklapaju, ali pošto još u ovoj sezoni nismo dobili neki wow odgovor, valjda nije bilo realno to očekivati ni u ovom slučaju.
Dve stvari koje su donekle mogle da spasu ovu epizodu je da sonična ograda nije bila isključena (buahahaha 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 444783 ), i da je Kler rekla Džeku, u vezi Flockove priče da je izigravao Kristijana, da to nije baš sasvim tačno... To bi već bilo nešto nalik na Lost kakav znamo.

Kad je Jack pitao Floka da li je on uzimao izgled njegovog oca u I sezoni Flok mu je odgovorio potvrdno ali izgledao mi je kao da laže (pogledajte ponovu tu scenu, bar meni izgleda veoma sumnjivo), a Kler nije baš pouzdana po tom pitanju (pošto je luda 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 Icon_geek ). Ako Flok ipak ne laže, žešće su, da prostite, usrali taj odgovor...
Назад на врх Go down
nitobe
Deus ex Machina
Deus ex Machina
nitobe

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 6:38 am

Nekoliko gledanja i dalje nista.
Klasican filler i nekako bez ideje. Kao da su spojeni delovi koji su preostali u montazi prethodnih epizoda. Nesto kao "Deleted Scenes" mix.
Posle prvog gledanja glasao sam da je epizoda dobra, ali sada bih vec spustio letvicu jos nize.
Objasnjenje da je MIB Kristijan mi se malo kosi sa logikom, narocito zbog onog na Kahani.
Posebna tragikomedija je Jin Sun susret, posle dve sezone, gde ova druga naprasno progovori engleski!!!
I stvarno ne znam sta vise da napisem...
A, i ovaj Yose je mogao nesto duze da napise da me bar od srca nasmeje, nego napisao nekoliko redova 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 444783
Назад на врх Go down
nitobe
Deus ex Machina
Deus ex Machina
nitobe

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 6:40 am

Darkonius Faraday ::

Kad je Jack pitao Floka da li je on uzimao izgled njegovog oca u I sezoni Flok mu je odgovorio potvrdno ali izgledao mi je kao da laže (pogledajte ponovu tu scenu, bar meni izgleda veoma sumnjivo), a Kler nije baš pouzdana po tom pitanju (pošto je luda 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 Icon_geek ). Ako Flok ipak ne laže, žešće su, da prostite, usrali taj odgovor...
Ovo moze biti tacno, a iskreno se nadam da si u pravu.
Jeste delovao kao da usteze pri odgovoru, i voleo bih da je slagao, i da je istina nesto drugacija.
Назад на врх Go down
nitobe
Deus ex Machina
Deus ex Machina
nitobe

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 6:42 am

Ipak, postoji jos jedna meni jako smesna stvar:
Nezaustavljivog Sayida Sojer je uspeo da zaustavi ni manje ni vise nego bastenskim crevom!!! Klasican Tom and Jerry fazon 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 444783
Назад на врх Go down
Uncle Sayid
Confidence man
Confidence man
Uncle Sayid

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 6:49 am

Darkonius Faraday ::
Pa sad moguće je možda i da laže, ali mislim da je preostalo suviše malo vremena do kraja, tako da ne verujem da će nas iznenaditi nekim preokretima u vezi tih odgovora koje su kilavo nabacali u ovoj sezoni. Nadam se da grešim...

A najgore od svega je što su počeli da se služe nekim jeftinim trikovima da veštački naprave neke misterije u ovoj sezoni. Setite se samo kako je Kler rekla prvo - rekao mi je moj otac i rekao mi je moj prijatelj. Sad smo mi tu mogli pomisliti da ipak Kristijan nije MiB (ok, verovatno je većina mislila da Kler jednostavno ne zna da se MiB prikazivao u obliku Krsitijana, ali sigurno je bilo i onih drugih). A sad odjednom Kler zna za to. 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 Icon_rolleyes
Назад на врх Go down
Uncle Sayid
Confidence man
Confidence man
Uncle Sayid

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 7:00 am

nitobe ::
Ipak, postoji jos jedna meni jako smesna stvar:
Nezaustavljivog Sayida Sojer je uspeo da zaustavi ni manje ni vise nego bastenskim crevom!!! Klasican Tom and Jerry fazon 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 444783
Baš vala.

A i umro sam od smeha na onaj razgovor Milesa i Sawyera u stanici - ko da je u pitanju Policajac sa petlovog brda...
Назад на врх Go down
Juliet
One of Them
One of Them
Juliet

Broj poruka : 147
Godina : 37
Datum upisa : 11.02.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 9:16 am

Meni se epizoda generalno dopala, svidelo mi se sto je bila multicentric, da vidimo malo sta nam rade likovi. Sto se tice Sun i Jina, ne znam sto ih toliko mrzite, meni bas ne smetaju. Ok, jesu malo dosadni ali ne mogu svi da budu face, a i mnogo manje smaraju njihove epizode nego npr. Kate-ine. I bas mi je drago da su se konacno ponovo nasli, mada se slatko nasmejah na Trentov komentar u zagradi u toku famoznog susreta! 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 256576 Za Christiana se iskreno nadam (ali u isto vreme sumnjam jer nema jos mnogo vremena) da ce objasniti malo bolje, jer mi je malo glupo zato sto sam to pretpostavljala dugo i sad ispada kao tacno je, a navikli smo da gledamo Lost u kome vecina (ako ne i sve) nase pretpostavke budu netacne! To me malo smorilo, ali mi se dopalo recimo kako je Widmore docekao nasu druzinu, kao salio sam se! 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 497776 Dopao mi se i kraj, mislim da obecava... Najmanje mi se u celoj epizodi svidja Jack-Sojer dijalog i uopste Jack-ovo ponasanje, poceo je da smara, kao slusa sta mu se kaze, strasno mu je zao zbog Juliet a ovamo samo pametuje nesto, poceo je da me podseca na Locka (dok je bio ziv, ne sad otkako je mrtav! 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 107621 ) i to mi ide na zivce. E da, i mnogo mi se svidja bas to sto je Sojer na taj nacin uhvatio nepobedivog Saida! 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 927822
Назад на врх Go down
yanke
Namaste
Namaste

Broj poruka : 36
Godina : 44
Datum upisa : 26.03.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 9:53 am

-o iznenadnom progovaranju sun glupost, moglo je komotno bez toga, dakle bespotrebna, a i retardirana glupost, cuj prestala govoriti engleski i onda vidi jina i progovori
- bacanju desa u bunar, sad ispade bunar dubok tek par metara, a kad su bacali baklju ili kamen ispadalo je da je dubok najmanje 30tak metara i povrh svega des u bunaru ziv iako je pao na glavu, ali ok hajde moze se prezivjeti, ali opet kazem skroz nejasno oko bunara
-jack retardirani uvijek uradi sve kako treba i onda se kao predomisli u zadnji cas, mislim to je postalo toliko providno, da je postalo bezveze
-i dalje mi nije jasno zasto mib ne ubije sve kandidate kad je do sada pobio pola ostrva ili makar dio njih Very Happy, mislim ne vidim razloga, a tek onda ne vidim razlog zasto se svi oni njega plase, ako ih on ne moze(iz nekog razloga) ubiti...
Назад на врх Go down
manijak iz kaknja
The Candidate
The Candidate
manijak iz kaknja

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 10:02 am

Mislim da MiB ne moze da ubije kandidate kao ni Jacoba ,zato mislim da ih je pokusavao tokom godina na otoku ubiti ne-direktno
Recimo u Dave epizodi , Dave halucinacija(MiB) nagovara Hurley-a da skoci sa stijene jer otok nije stvaran i time da pocini samoubistvo...
Назад на врх Go down
Juliet
One of Them
One of Them
Juliet

Broj poruka : 147
Godina : 37
Datum upisa : 11.02.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 10:05 am

yanke ::
-o iznenadnom progovaranju sun glupost, moglo je komotno bez toga, dakle bespotrebna, a i retardirana glupost, cuj prestala govoriti engleski i onda vidi jina i progovori
- bacanju desa u bunar, sad ispade bunar dubok tek par metara, a kad su bacali baklju ili kamen ispadalo je da je dubok najmanje 30tak metara i povrh svega des u bunaru ziv iako je pao na glavu, ali ok hajde moze se prezivjeti, ali opet kazem skroz nejasno oko bunara
-jack retardirani uvijek uradi sve kako treba i onda se kao predomisli u zadnji cas, mislim to je postalo toliko providno, da je postalo bezveze
06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 444783 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 444783 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 444783 Citas mi misli, zaboravih malopre da napisem ovo sa bunarom je bas glupo odradjeno, sad je bukvalno plitak da Dez moze da iskoci a kad je padao ode covek naglavacke u ambis! Stupid.
A koja je ono fora sa Sun, kad unose nju i Locka u bolnicu kad kaze: No...No... It's him, it's him... Jel to znaci da se i ona setila necega iz onog zivota?
Назад на врх Go down
Uncle Sayid
Confidence man
Confidence man
Uncle Sayid

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 10:05 am

manijak iz kaknja ::
Mislim da MiB ne moze da ubije kandidate kao ni Jacoba ,zato mislim da ih je pokusavao tokom godina na otoku ubiti ne-direktno
Recimo u Dave epizodi , Dave halucinacija(MiB) nagovara Hurley-a da skoci sa stijene jer otok nije stvaran i time da pocini samoubistvo...
Gledao sam skoro tu epizodu i mislim da ipak teško da je to bio MiB. Mislim da je to ipak samo Hurlijeva halucinacija. Čini mi se da su i producenti nešto slično rekli, ali nisam siguran.

Последњи изменио Uncle Sayid дана Thu Apr 22, 2010 10:15 am. измењено укупно 1 пута
Назад на врх Go down
Yose
The Candidate
The Candidate
Yose

Broj poruka : 317
Godina : 41
Datum upisa : 04.02.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 10:07 am

nitobe ::
Nekoliko gledanja i dalje nista.
A, i ovaj Yose je mogao nesto duze da napise da me bar od srca nasmeje, nego napisao nekoliko redova 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 444783

hehe pa sta da napisem kad sam ispocetka poceo kritikovati sezonu neki su me mislili lincovati 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 107621

od samog pocetka mi se ne svidja u kojem pravcu ide serija tako da sam se prestao uzbudjivati..5 sezona john locke je bio neki vrlo vazan tip, a ono ispade da je jedna od najtuznijih prica koje sam gledao na malom ekranu (levat, sto bi se reklo)

..o Sayidu da ne govorim..
..povratak Claire, bespotrebno..
..Sun i Jinu maternji jezik, engleski
... a najsmjesniji od svih mi je Jacob.. veliki lider sa 5 min. udjela u cijeloj seriji..

...sto je najgore zadnjih 3 sedmice sam pogledao od pocetka sve epizode losta i tek sam onda vidio koliko je ova sezona amaterska

za kraj navijam za scenu sa Jackom kao sa pocetka i otvaranjem oka.. to je i zasluzio
Назад на врх Go down
Uncle Sayid
Confidence man
Confidence man
Uncle Sayid

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 10:14 am

Koliko ljudi ne vole Džeka ovde, verovatno bi im se više svideo kraj sa scenom u kojoj Džek zatvara oko 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 107621
Назад на врх Go down
Trent
Confidence man
Confidence man
Trent

Broj poruka : 1148
Godina : 38
Datum upisa : 29.01.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 10:27 am

e ljudi, samo da vam kazem da to sto ovi zutaci sada pricaju engleski nije uopste toliko glupo kao sto vam se cini (meni se ta scena iz nekih drugih razloga nije svidjala..)

nemojte da zaboravite da je dzin proteklih 3 godina pricao samo engleski. nasi gastarbajteri posle sest meseci u nemackoj vec zaborave srpski. a i ja sam licno video da nasi ljudi po americi nekad medjusobno pricaju engleski, mozda i nesvesno, zato sto i sa svima ostalima tako pricaju
Назад на врх Go down
Swiper
Tabula Rasa
Tabula Rasa

Broj poruka : 10
Godina : 42
Datum upisa : 05.02.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 11:31 am

Hurley nije mogao da izvrši samoubistvo jer niko od kandidata to ne može (videli smo kada je jack to dokazao u Black Rocku sa Richardom) tako da sumnjam da ga je MiB navodio na samoubistvo.
Назад на врх Go down
manijak iz kaknja
The Candidate
The Candidate
manijak iz kaknja

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 12:03 pm

Swiper ::
Hurley nije mogao da izvrši samoubistvo jer niko od kandidata to ne može (videli smo kada je jack to dokazao u Black Rocku sa Richardom) tako da sumnjam da ga je MiB navodio na samoubistvo.
Ja mislim da ono u Black Rocku nije bilo do Jacka,vec do Richarda ,zato sto u Ab Aeterno Richardova zelja je da zivi zauvijek,sto znaci da je besmrtan i da ne moze pocinit samobistvo ili biti ubijen od strane nekoga drugoga...
Назад на врх Go down
bdj ns 92
Namaste
Namaste

Broj poruka : 38
Godina : 31
Datum upisa : 24.03.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 12:08 pm

Uncle Sayid ::

a u ovoj epizodi je bila gomila detalja zbog kojih bi me bio blam da je gledam sa nekim kome sam govorio kako je Lost najbolja serija svih vremena.
apsolutno se slazem. sramota me ove epizode... ali se ne slazem da bi sad mogao da cekam mesec dana, upravo posle ovog smor mi je potrebna "boom" epizoda, da spere ljagu Smile
Назад на врх Go down
bdj ns 92
Namaste
Namaste

Broj poruka : 38
Godina : 31
Datum upisa : 24.03.2010

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 EmptyThu Apr 22, 2010 12:16 pm

niko ne spominje susret sun i locka u altu. Sta bre "It's him"???
Назад на врх Go down
Sponsored content

ПорукаНаслов: Re: 06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija   06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija - Page 3 Empty

Назад на врх Go down

06x13 - The Last Recruit - Opsta diskusija
Назад на врх 
Страна 3 of 6Иди на страну : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» 06x13 - The Last Recruit - Preuzimanje
» 06x13 - The Last Recruit - Prevod
» 06x13 - The Last Recruit - Official i Recap
» 06x13 - The Last Recruit - Promos & Sneak Peaks !!!
» 06.04 The Substitute - Opsta diskusija